2018-09-25 11:49:21• hírek • Közlemény

Tiszta tizes tanulókat díjaztak

Az idei évben Szatmár megyéből három tanulónak sikerült tiszta tizessel a nyolcadikos és a végzős vizsgasorozat.

Az érettségizett hölgy és a két kilencedikes diáktársa meghívást kapott a Közigazgatási Palotába, hogy ünnepélyes keretek közt vegyék át a kimagasló teljesítményüket elismerő okleveleket és az ajándéknak szánt pénzösszeget.

 

A három fiatalt, a szüleiket és a tanáraikat Calin Durla, megyei főtanfelügyelő és Darius Filip, kormánybiztos köszöntötték. Rövid beszédjükben megköszönték a kitartó és eredményes munkát mind a tanulóknak és a tanáraiknak egyaránt, a szülőknek pedig a rendíthetetlen támogatást, ami a fantasztikus teljesítmények mögött rejlik.

 

A tanulók elmesélték, hogy milyen tervekkel néznek a jövőjük felé. Mindhárman külföldön próbálnának szerencsét, ami a felsőfokú tanulmányaikat és a karrierjüket illeti. A prefektus és a főtanfelügyelő ezzel kapcsolatban hozzátette, hogy remélik, a diákok terveiben az itthoni karrierlehetőség is szerepel.

 

Ioana Iris Roatiș tízesre érettségizett. A Mihai Eminescu Gimnázium tanulója volt. A nyolcadikosok különbözeti vizsgáján megyei sziten két tanuló ért el maximális eredményt. Egyikük nagykárolyi, másikuk szatmárnémeti lakos. Briana Andreea Biro a Nagykárolyi Elméleti Líceumba jár, Eduard Alex Mihai pedig a Balcescu-Petőfi Iskola büszkesége.
 

Megyei büszkeségeink előtt még hosszú út áll a karrierjük csúcsáig, de ha kitartásuk töretlen, nincs akadály, ami őket céljaiktól eltántoríthatja.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: