2012-04-19 13:57:09• hírek • Szatmár.ro

Tiszta paródia! Irigy Hónaljmirigy koncert Szatmáron

Egy csecsemőnek minden vicc új, de min nevet manapság a magyar? Stand up paródiák nemzetközi vagy helyi szinten, magyar humorcsatorna non stop vicces műsorokkal, nevettetők itt, gyengébb vagy erősebb humorbonbonok amott. Nevettetni nem is olyan könnyű, erről mesélhetnének a humoristák, parodisták.

Gálvölgyi, a híres magyar showman elmesélte saját magáról, hogy az életben ő egy nehéz, mufurc ember, mint ahogyan azt is tudni lehet, hogy az érzékeny lelkületű entellektüel, Kabos Gyula apja néha egy kitömött bokszlabdát, máskor pedig fiát, a később irigyelt Kabost bokszolta... vajon hányszor sírt belül, miközben nevettetett?

Sírdogáló bohócok helyett igazi vicces fiúkat láthatunk hétvégén Szatmárnémetiben, április 21.-én ugyanis az Irigy Hónaljmirigy négy tagja lép fel nálunk. A pop - rock paródia együttessel kapcsolatban nyílt titok, hogy néha a "nyolc kan" együtt lép fel, de van A csoport és B csoport is, ha a fiúk épp négyesével turnéznak. Most eláruljuk, kik nevettetik meg hétvégén a Dana sátorban a kikapcsolódásra vágyókat.

Itt lesz Sipos Tomi (szintén zenész és szintén híres IHM-es Sipos Peti tesója), akinek valahogy még a szeme is nevet, Michale Flatyley magyar lába, azaz Uszi, alias Uszkó László, Győzike, aki amúgy Varga György, de olyannyira jól játszotta számtalanszor a magyarok Győzikéjét, hogy néha még a salgótarjáni roma showman is összetéveszti Gyurit önmagával (nagyon kígyó, nem?), és itt lesz Papp Ferenc is, aki nem csak a száját tépi de a gitár húrjait is legalább ennyire jól.

IHM - négy kan, akik a hétvégi szórakozásról gondoskodnak

Ha valaki szeretne nevetőizmokra gyúrni, állandó siránkozás helyett gondtalanul nevetni és a létező összes dimenzióban is közelebbről megnézni az irigy mirigyes fiúkat, április 21. - ikén, szombat este a szatmárnémeti Dana sátorban megteheti. IHM koncert előtt bemelegíthetünk kicsit a 4Everrel, az estét pedig DJ Levíciusz zárja, aki ezúttal otthon hagyja David Guettát és Rihannát, azonban elhozza az összes Abba, Toto Cutugno és Cyndi Lauper-, továbbá valamennyi hetvenes-, nyolcvanas évekbeli lemezét, még az sem kizárt, hogy a a retro buliba a trapéz farmerja mellé odarittyenti mágneses pickup lemezjátszóját és féltett bakelitjeit.

Szóval, tessék nevetni és Irigy Mirigyékre nem megharagudni még akkor sem, ha ezerrel ordítják majd az arcunkba, hogy Tik vagytok parasztok!!!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: