2008-04-02 13:35:03• hírek • Anna Szelényi

Tippek az ékszerek raktározására

jewellery_picKedvenc ékszereidből akár művészeti alkotásokat is készíthetsz.
Az ékszeres dobozok segítségedre jöhetnek, ám ugyanakkor zsúfolttá tehetnek egy helyet, ahol végkövetkeztetésként semmit sem találsz majd meg.

A legjobb módja, hogy különválaszd az ékszereidet, az a különböző méretű csészékkel történhet meg, amelyeket stílusosan elhelyezel egy tálcán, majd ízlés szerint külön választod a csecsebecséidet.

Ékszeres fiókok
 
Ha letakarva szeretnéd elraktározni az ékszereidet, akkor választhatod a fenti eljárást, azzal a különbséggel, hogy egy fiókba helyezed el a csészéket, illetve edényeket. A fiókot javasolt bársonnyal kitapétázni, hogy a tárgyak ne csúszkáljanak benne, és kezdődhet az igazgatás.

Különleges helyek

hand_jewelleryKedvenc ékszereidből akár művészeti alkotásokat is készíthetsz. Soha nem fogod elfelejteni hova tetted a kedvenc gyöngysorodat, ha ráhelyezed egy miniatűr mellszoborra. Nem nyerte el tetszésedet ez az ötlet? Akkor vásárolj egy kezet, vagy egy kerámiafácskát és ezeket is nyugodtan feldíszítheted.

Akasztás

Ha több helyet szeretnél a pipereasztalon, akkor válaszd a falat, vagy a szekrényajtó belső oldalát az ékszerek elhelyezésére. Pár kampó beszerzése igazán egyszerűvé és praktikussá teheti az ékszerek elhelyezését.

Mini fa

A vasból készült sokágú fa is remek darabot alkothat ékszertartó gyanánt, ám a kalandos utadon összeszedett ágakból is készíthetsz egy megszemélyesített fácskát. Ha nem tetszik a természetes színe, fújd be nyugodtan egy aranyozott, vagy ezüst sprayjel.

Utazásra készen

Ha gyors és olcsó megoldást szeretnél, akkor keress egy elektronikai eszközök csomagolására használt fóliát és ragaszd rá az ékszereidet. Göngyöld fel a fóliát, így az ékszerek nem gubancolódnak össze, és máris útra készen állsz.

Sz. A.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: