2018-01-24 14:34:37• hírek • Bede Emőke

Tinédzsereket sodort el egy autó a Károlyi úton

Balesethez riasztották szerda délután a szatmári rendőröket, ugyanis egy autó gyalogosokat sodort el a Károlyi úton, a Kaufland közeli átkelőn.

A fél három körül történt balesethez kivonuló rendőrök megállapították, hogy két fiatalkorú lány épp az úton szeretett volna szabályosan átkelni, mikor egy Dacia Logan típusú autó elütötte őket. Szerencsére a nagykárolyi lányok nem sérültek meg komolyabban: kettejük közül csupán egyiket kellett a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba szállítani további kivizsgálásokra. Társának a nagy ijedtségen kívül nem esett baja.
 

A vétkes sofőr, egy 64 éves vetési férfi a helyszínen azt vallotta, hogy nem vette észre időben a gyalogátkelőn levő lányokat. A vezető elmondása szerint ő a belső sávban haladt, a külsőn pedig egy furgon, amely akadályozta a terepre való teljes rálátást. Mikor észrevette a két lányt, a sofőr próbált fékezni, azonban a baleset már elkerülhetetlen volt. A rendőrök még a helyszínen alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá az illetőt, ennek eredménye negatív lett.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: