2008-06-17 13:47:08• hírek • Czinzel László

Sebesi RMDSZ-es lesz

Legyőzte az érdekvédelmi szervezet jelöltjét, és belép az RMDSZ-be Sebesi János.

Miután fölényesen megnyerte a második fordulót, Sárközújlak negyedjére újraválasztott polgármestere, Sebesi János bejelentette: belép az RMDSZ-be, hiszen így sokkal hatékonyabban tudja majd képviselni a város érdekeit az elkövetkező négy évben.

Az egykoron agrárpárti, jó ideje független jelölt volt már RMDSZ-es elöljáró, viszont elmondása szerint helyi csoportérdekek miatt állt félre annak idején - mint ahogy az idei választásokon is személyes ellentétek miatt nem kívánt RMDSZ-esként indulni.

- Több hónapja megígértem magamnak és Csehi Árpád megyei elnök úrnak, hogy, ha megnyerem a polgármesterválasztást, beiratkozok az RMDSZ-be - nyilatkozta Sebesi honlapunknak. - Nem arról van szó, hogy épp az aktuális hatalmi felállás szerint váltogatom mindig a politikai pártokat, hanem arról, hogy az emberek érdekében sokkal többet tudok majd tenni, ha a megyei szinten választásokat nyert szervezetben tevékenykedhetek.

Eddig is fontosnak tartottam a magyarság érdekeinek a képviseletét, viszont a sárközújlaki RMDSZ-ben érdekellentétek feszültek - amennyiben most szükségük van egy győztes polgármesterre, úgy készen állok a beiratkozásra. Sebesi János 459 szavazattal előzte meg a június 15-ei második fordulóban az RMDSZ polgármesterjelöltjét, Mészáros Istvánt, és ezzel negyedik mandátumot kezdte meg a megye legújabb városának az élén. 

 

szatmar.ro

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: