2008-04-04 19:33:24• hírek • Szatmar.ro

Rangsorolt az RMDSZ

 Közös listán indul az önkormányzati választáson a szatmárnémeti RMDSZ és az NDF.

Pénteken tartotta küldöttgyűlését az RMDSZ szatmárnémeti szervezete, melyen sor került a városi tanácsosjelöltek rangsorolására. Összesen tizenheten adták le jelölésüket a tanácsosi listára, akik három perces bemutatkozó beszédben ismertették programjukat.

Kereskényi Gábor, az RMDSZ városi szervezetének elnöke a gyűlésen jelentette be, hogy szóbeli megállapodás született az RMDSZ és a Német Demokrata Fórum között, melynek értelmében közös listán indulnak a júniusi önkormányzati választáson. A Német Demokrata Fórum jelöltjei a lista tizedik és tizenötödik helyét foglalják majd el.

A küldöttgyűlés rangsorolása eredményeként a következő sorrend alakult ki a városi tanácsosjelöltek között:

Fógel László, Kovács Jácint, Nits János, Szőcs Péter, Maskulik Csaba,Turós Lóránd, Marc Adrian, Magyar Lóránd, Nagy Szabolcs, Veres Norbert, Babos Tibor, Balvinszky Sándor, Molnár Csaba, Stiebli Arnold, Márka Gábor, Kabai István, Simon Gábor.  A sorrend 172 érvényes leadott szavazattal alakult ki. 

Az RMDSZ országos szervezetének alapszabályzata értelmében a lista első helyét a városi szervezet elnöke, ezt esetben Kereskényi Gábor, míg a második helyét az RMDSZ polgármesterjelöltje, Ilyés Gyula foglalja el.

 
  

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: