2011-04-05 17:03:30• hírek • Póti Orsolya

Támogassa adója 2 százalékával a fogyatékos gyermekeket

Tájékoztató akciót indított a Szatmárnémeti Caritas Szervezet: az új főtéren sétálók arról informálódhatnak, hogyan tudnak segíteni személyi jövedelemadójuk 2 százalékával a fogyatékkal élő gyermekeken.

2011-ben a jövedelemadó 2%-ból befolyt összegeket a Szatmárnémeti Caritas Szervezet a fogyatékkal élő gyermek számára nyújtott szolgáltatások fenntartására szeretné fordítani. Április 4-6. között a szervezet tájékoztató akciót rendez a város új központjában, azzal a céllal, hogy felhívja a lakosok figyelmét arra, hogyan támogathatják személyi jövedelemadójuk 2 százalékával a fogyatékos gyermekeket.

A szervezet önkéntesei szerdáig 11 és 17 óra között várják az érdeklődőket a Coposu sétányon, ahol pontos információkat osztanak meg az átutalással, és az összegyűlt összeg alkalmazásával kapcsolatosan. A helyszínen alkalom nyílik helyben kitölteni a 230-as formanyomtatványt.

Fazeka Csilla, a Szatmárnémeti Caritas Szervezet sajtószóvivője a Szatmár.ro-nak elmondta: a szervezet intézményeiben 400 Down kóros, autista, hallás- és mozgássérült valamint látáskárosult gyermek részesül személyre szabott magas színvonalú ellátásban, annak érdekében, hogy teljes értékű életet élhessenek. A 2 százalék felajánlása a lakosok számára nem jelent plusz költséget, és egy nagyon minimális erőbefektetés.

A jövedelmi adó 2 százalékából befolyó összeget tavaly a hátrányos helyzetű gyermekek támogatására szánták. Akkor 30.000 lej gyűlt össze - tudtuk meg Fazekastól. További információért és a formanyomtatvány letöltéséért látogasson a szervezet honlapjára.



Tájékoztató akciót indított a Szatmárnémeti Caritas Szervezet
Tájékoztató akciót indított a Szatmárnémeti Caritas Szervezet


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: