2010-12-17 09:01:45• hírek • blikk.hu

Tilos a szex a döntő előtt

A szakember szerint jót tesz a megvonás, fokozza az énekesek teljesítményét

Szexmegvonással is doppingolják magukat a Megasztár finalistái. Tolvai Renáta (19) és Kökény Attila (35) kijelentette: nem lenne jó, ha szeretteik a közelükben lennének, akkor ugyanis nem tudnának életük egyik legnagyobb feladatára koncentrálni.

- A múlt heti döntő után hazamentem egy napra, szombaton otthon is aludhattam. Jó volt összebújni az asszonnyal, bár a kisfiam nagyon nem hagyta. Lalika odajött, és közölte, hogy én most ne foglalkozzak anyuval - mesélte nevetve Attila, aki elárulta, nem is tudna most rendesen készülni, ha a felesége, Aranka, vagy ahogy ő nevezi, Arany a közelében lenne. - Hiányoznak, persze. Jó lenne, ha legalább este együtt tudnék lenni a családommal, és az asszony is hiányzik, de akkor nem tudnék kellően koncentrálni.

A nagyváradi lány is hasonlóan nyilatkozott, még akkor is, ha ő két héttel ezelőttig egy szobában lakott azzal a fiatalemberrel, akivel a lakótársak szerint sokkal mélyebb kapcsolatot ápoltak egymással, mint egyszerű barátság.

- Hiányzik Saunders, hogyne hiányozna, hiszen vele mindent meg tudtam beszélni - válaszolt kérdésünkre óvatosan Reni. Persze nagy valószínűséggel nem csak a kommunikáció az, amit Reni a szobortestű Andrással hiányol. De a szőke vadmacska kijelentette, nem tudna úgy felkészülni a nagy megmérettetésre, ha továbbra is együtt laknának. - Biztos, hogy minden mással foglalkoznék, csak a daltanulással nem. De így, hogy egyedül maradtunk Attilával, aki elvonul a szobájába, nincs más választásom. Jobb is így, hiszen ez a legfontosabb este ebben a versenyben! Persze a két finalista önként vállalt cölibátusa nem tart sokáig, hiszen a jövő hét közepétől legalább néhány napot újra szeretteik körében tölthetnek, úgy, ahogy ők szeretnék.

Rusz Edit szexuálpszichológus szerint a szexmegvonás hatékony doppingmegoldás, nem véletlen, hogy a sportolók sem élhetnek nemi életet a versenyek előtt.

- Két héttel a verseny előtt már nem szerelmeskedhetnek, a szexuális együttlét ugyanis felszabadítja azokat a feszültségeket, amelyeket a versenyen hasznosítaniuk kell. Nem véletlenül mondják azt, hogy a jó teljesítményhez nemcsak megfelelő lélektani, de jó testi felkészültség is szükségeltetik - mondta a szakember. Rusz Edit ugyanakkor azt is hozzátette, e tekintetben is van különbség a két nem között, ugyanis amíg a férfiakat az eszük, addig a nőket a lelkük fogja vissza a verseny előtti szexben. - A nők nem is igazán képesek ilyenkor szeretkezni, mert ők szeretik magukat teljesen átadni az élménynek, amit egy komoly megmérettetés előtt tökéletesen nem tudnának megtenni - mondta.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Tolvai Renáta és Kökény Attila csak az éneklésre koncentrál
Tolvai Renáta és Kökény Attila csak az éneklésre koncentrál


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: