2017-12-19 06:58:41• hírek • Blikk.hu

Tilos a szex Berkinek, ettől hullhat ki beültetett hajkoronája

Berki Krisztián merész vállalkozásra adta a fejét: két nap és majd 28 műtéti óra leforgása alatt 12 ember – 3 orvos és 9 asszisztens – sürgött-forgott körülötte, kilencezer hajszálat ültettek a fejbőrébe.

A beavatkozással megszüntetné bosszantó kopaszságát, más kérdés, hogy a beültetés újabb apró bosszúságot okozott: egy hétig nem szexelhet. "Először zsírleszíváson estem át, a hasamon található felső rostrétegből nyertek ki minimális folyadékot, ami nem volt könnyű, mert olyan kockás a hasam, hogy azon mosom a szennyest" - magyarázta nevetve Berki.
 

Az így nyert matériába tették a fejbőre alól kivett, 3-4 hajszálat tartalmazó hajhagymáit, amelyek szétválasztódtak, és már készen is álltak arra, hogy egy speciális, négyezres fordulatszámon működő fúró segítségével visszakerüljenek Krisztián fejére.
 

"Ez nem egy fájdalmas procedúra, annyi kellemetlenséggel jár, hogy sok érzéstelenítőt kap az ember, ami apró tűszúrásokat jelent. Azt tudni kell, hogy semmi bajom a kopaszsággal, nem ezért vállaltam a beavatkozást" – hangsúlyozta az egykori labdarúgó, aki a testében túlcsorduló tesztoszteronnal magyarázza korai hajhullását.
 

A FEM3 műsorvezetője évekkel ezelőtt tett ígéretet az őt köldöksérvvel műtő dr. Pataki Gergely plasztikai sebésznek, hogy aláveti magát a beavatkozásnak. "Nem zavarna, hogy nincs hajam, de műsorvezetőként azért okoz gondot a kopaszság. A tévében a sminkesek ügyesen megoldják, de rendezvényeken, ahol felülről lámpákkal világítanak, sokszor csillog a fejem, ami nem szerencsés. Ez volt az egyik ok, amiért beadtam a derekam, a másik, hogy a Berki legnagyobb ereje az adott szavában rejlik" – tette hozzá Berki, aki másképp is segítené a doktor karitatív tevékenységét, akár véradóként is csatlakozna a sebész külföldi missziójához.
 

Krisztián a Blikknek elárulta, nem tervez fazonváltást, ha újra kinő a haja, ugyanúgy milliméter röviden hordja majd. "A gyógyulási ideje egy év" – mesélte Berki. "De van egy másik, roppant zavaró felépülési időszak: egy hétig nem szexelhetek!"


A fejbőrben előbb-utóbb mindenkinél – a nőknél is – képződő DHT, vagyis a dihydrotesztoszteron hormon okozza a hajhullást. Előbb lassan elnyomja a hajhagyma funkcióit, majd végleg elsorvasztja őket. Valakinél gyorsan végbemegy ez a folyamat, és akár két év alatt kihullik a haja, de van, akinél 20–25 évig eltart a folyamat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: