2018-05-08 05:59:16• hírek • Blikk.hu

Tilláék feladták: már nem lesz kislányuk

A TV2 műsorvezetője korábban a Micsoda Nők!-ben beszélt arról, három fia után nem bánná, ha egy lánnyal is bővülne a család.

–A feleségemmel olyanok vagyunk, mint az ősemberek. Ha látunk egy picit, mindig újra megjön a kedvünk a babázáshoz. Nálunk a legkisebb, Félix is már nyolcéves, de sokszor olyan, mint egy kis felnőtt, és lassan valóban kinő a kisgyermekkorból. Jó lenne még egy pici, szeretnék egy kislányt – árulta el Várkonyi Andrea műsorában Tilla, most viszont a Lokálnak azt mondta: nem lesz több gyerek.
 

– Már elfogadtam, hogy nem lesz lányom, és talán már nem is bánom. Azt gondolom, a mi családunk így is kerek – mondta a műsorvezető. Feleségével, Krisztával több mint húsz éve élnek boldog házasságban, amiért nagyon hálás nejének.
 

– Szerintem egy kapcsolatban mindig az a fő kérdés, hogy jobb ember tudsz-e lenni a másik mellett, mint nélküle. Én a feleségem mellett sokkal nyugodtabb és összeszedettebb vagyok, ár az életem még így is egymerő káosz. A televíziózás nagyon változatos műfaj, minden adás minden perce más típusú jelenlétet igényel.Kriszta mellett viszont mindig békére találok, noha ő is hasonló mentalitással éli az életét, mint én. Nálunk a családban mindenki nagyon öntudatos, erős személyiség, furcsállom is, hogy ilyen jól megférünk egymás mellett – mondta Tilla nevetve.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: