2012-01-18 08:10:19• hírek • Blikk.hu

Thaiföldön mentették húsz éves kapcsolatukat Keresztesék

Feltöltődve érkezett haza thaiföldi nyaralásáról Keresztes Ildikó, ami az utóbbi hónapok megrázkódtatásai után igencsak ráfért a népszerű énekesnőre.

Az X-Faktor mentoráról a Blikk a múlt héten írta meg, hogy egy egzotikus utazáson piheni ki az év fáradalmait férjével, Kicska Lászlóval, akivel tavaly év végén olyan komoly magánéleti válságon mentek keresztül, hogy már a válásukról szóltak a hírek.

Úgy tűnik azonban, a több mint 20 éves kapcsolatba mégsem tud sem az idő, sem pedig egy harmadik személy éket verni, Ildikó és az Edda basszusgitárosa ugyanis a jelek szerint mindent elkövet, hogy megmentse ezt a házasságot.

Ehhez tökéletesebb helyszínt nem is találhattak volna Thaiföldnél. Korábban megegyezett a férjével, hogy egy darabig nem nyilatkoznak a magánéletükről, és ehhez most is tartotta magát.

– Arról azonban nagyon szívesen mesélek, hogy milyen élményeket szereztem kint, és hogyan éreztem magam Thaiföldön. Tíz napot töltöttünk Pattayán, mesés utazás volt – kezdte az érces hangú énekesnő határozottan, de a thaiföldi élmények sorolása közben le sem tagadhatta volna, hogy feldobott és boldog.

– Kipróbáltam az összes thai ételt és finomságot, ültem elefánton, rengeteg pihentető masszázsra jártam, és nemegyszer belevetettük magunkat a thai éjszakába is, hiszen tíz napig azért mégsem bírsz egy helyben punnyadni.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: