2015-09-29 12:46:08• hírek • Szatmár.ro

Textilműves szakkör indul

Szeptember, azaz Földanya havának 30. napjától a Fonó-Házban 10 alkalomból álló textilműves szakkör indul felnőtteknek, heti rendszerességgel, szerda délutánonként.

A jelentkezők bepillantást nyerhetnek a szövés, fonás különböző technikáiba, megismerkedhetnek a nemezeléssel, a nemez és gyöngy, nemez és a bőr több ezer éves kapcsolatával, miközben számos régi hímzésfajtával, valamint a térségünkre jellemző egykori úgynevezett makramézás, csomókötés kevésbé ismert változataival is közelebbi ismeretséget köthetnek majd.

A foglakozásokat vezeti: Nezezon Enikő textilműves-nemezes oktató. A foglalkozások szerdánként 18 és 20 óra között zajlanak majd. Csak a teljes szakkörre lehet jelentkezni, alkalmankénti részvételre nincs lehetőség. A szakkör 10 fő részvételével indul, a részvételi díj 250 lej.

Érdeklődni, jelentkezni lehet a 0744-687813-as telefonszámon Nezezon Enikőnél, vagy az aranykapuegyesulet@yahoo.com email címen lehet. A Fonó-Ház Szatmárnémetiben, a Holló (Marasesti) utca 12. szám alatt található.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: