2009-08-19 15:12:00• hírek • www.lg.hu

Tévézz a szabadban!

Az LG a hordozható DVD lejátszók kategóriájában már bizonyított egyedi formatervezésű, kompakt modelljeivel.

A legújabb, DP471BT lejátszó elődei minden előnye mellett olyan extrákat kínál, mint a beépített TV tuner, a 3D hangzás és az audiofájlok közvetlen USB-re történő rögzítése. Az utazás közbeni szórakozás ezáltal már az otthoni minőségével vetekszik.

A LG DP471BT 7" (17,8 cm) széles, 16:9-es képarányú képernyővel rendelkezik, azaz a szélesvászonra gyártott filmeket is eredeti formában, maximális élvezetet nyújva játssza le. A televíziós műsorok szerelmeseinek a beépített analóg TV tuner jelentheti a legnagyobb előnyt a készülékkel kapcsolatban, hiszen így utazás közben sem maradnak le a kedvenc sorozatuk epizódjairól vagy a régóta várt sportközvetítésekről.

Ehhez a mágneses antennát kell csak rögzíteniük az autóra. A DP471BT a hangzás terén a hétféle 3D-s móddal segíti a filmélményt. A felhasználók az adott jelenettől vagy zeneszámtól függően több beállítás közül - mint például koncert, nappali, vagy fürdőszoba - választhatnak.

A készülék USB Plus funkciójával az mp3 és jpeg formátumok mellett a DivX HD-t, mpeg4-et is támogatja, illetve lehetővé teszi azt is, hogy a cédéken található kedvenc zenéinket közvetlenül USB-re rögzítsük. A DP471BT akkumulátora 3 órányi szórakozást biztosít egy töltéssel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: