2012-06-24 11:34:21• hírek • MTI

Tevékkel jár egy angol házaspár Nagy-Britanniában

Tevével jár bevásárolni egy családanya Nagy-Britanniában - és nem csak akkor, ha sok mindent kell venni.

A 42 éves Rebecca Fossett 52 esztendős férjével, Joseph-fel Nagy-Britannia egyetlen tevecsorda-tulajdonosai, jóllehet nekik is csak hat "sivatagi hajójuk" van: Ruby, Sahara, Sophia, Kokoso, Kazak és Veneta. A tevegulya összértéke több mint 20 millió forintnyi font.

A pár két gyereke 10 és 13 éves, koruknál fogva iskolások. Anyjuk rendre tevével - gyakran kettővel - megy "begyűjteni" gyerekeit a tanítás után. A helybelieknek annyira megszokott a dromedárok látványa, hogy már rájuk se hederítenek. Iskola után következik a bevásárlás, majd a hazabaktatás.

A Fossett-házaspár és a tevék fotó: dailymail.co.uk

A tevés család a warwickshire-i Islicote nevű faluban él. "Az emberek azt hiszik, hogy a tevék mogorvák és állandóan köpködnek, pedig mi sem áll távolabb a valóságtól. Nagyon szeretik az emberi társaságot és szeretetteljesek, emellett nagyon kíváncsiak. Ha valaki elmegy a kapunk előtt, rögtön rohannak a kerítéshez és keresik a kapcsolatot az emberekkel" - idézte az asszonyt a brit Metro újság.

"A legjobban a tengerpartot szeretik. Amint homokon tapodhat patájuk, azonnal otthon érzik magukat" - tette hozzá a férj.

További fényképeket itt találsz!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: