2016-03-25 13:08:09• hírek • Hirado.hu

Tévébámulási világrekordot állítottak fel Bécsben

fotó: LG
fotó: LG

Néhány osztrák fiatal egyhuzamban tévézve egy órával megdöntötte a korábbi csúcsot.

5 hónapos kanadai rekordot döntött meg öt fiatal március 15 és 19 között: Bécs egyik legforgalmasabb bevásárlóutcáján megszakítás nélkül, 92 órán keresztül folyamatosan tévéztek egy OLED TV-n.

A világraszóló eseményen jelen volt a Guinness Világrekordok hivatalos ellenőre is, hogy hitelesítse a rekordot és átadja az igazolásokat az öt új csúcstartónak, akiket több mint 400 érdeklődő közül választottak ki a Facebookon. A rekordot igazoló dokumentum mellett minden résztvevőt megleptek egy új televízióval, valamint egy 12 hónapos Sky Austria előfizetéssel.

Az öt résztvevő - Zivan Pajkanovic (23), Nadine Pauser (20), Johannes Spilka (19), Markus Waldl (24) és Dominik Zeller (24) - négy éjszakán és öt napon keresztül egyhuzamban folytatott kísérletét nehezítette, hogy a rekordkísérlet ideje alatt óránként csak egy ötperces szünetet tarthattak. A rekordkísérlet szponzora nappali stílusú stúdiót épített fel számukra a bevásárló utcában. A kültéri nappalit bútoráruház rendezte be állítható támlájú székekkel, szobakerékpárral, hűtőszekrénnyel, valamint egy 55 colos LG OLED TV-vel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: