2009-06-01 19:00:25• hírek • Szatmár.ro

Tettenért kábítószercsempészek

Kábítószercsempészeket sikerült kézre keríteniük a hatóságoknak. A gyanúsítottak mindannyian 19 és 29 év közötti fiatalok.

A szatmári nyomozók már 2008 óta figyelték annak a kábítószercsempészettel foglalkozó bűnbandának a működését, melyet a napokban sikerült kézre keríteniük. A bűnbanda tagjai nem csak árulták hanem fogyasztották is a különböző kemény és könnyű drogokat, melyeket a halmi határátkelőnél csempésztek át Romániába, majd értékesítették azt grammonkénti 70 euróért Halmi környékén illetve szerte a megyében - olvasható a rendőség szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében.

Az ügyészség segítségével április 6-án tetten érték a csempészeket. Az akció során Halmiban fogták el a 21 éves N.I., a 19 éves P.V.R. gyanúsítottakat miközben 18 gramm kábítószert akartak értékesíteni. Ugyanazon a napon házkutatást tartottak a bűnbanda még négy tagjánál, közülük három személyt azonnal le is tartóztattak.

Az akciók során nagy mennyiségű drogot koboztak el a nyomozók, úgy mint amfetamint, speedet és marihuánát. Összesen 8 személy ellen indult eljárás, mindannyian 19 és 29 év közötti fiatalok.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: