2013-01-29 12:48:56• hírek • (x)

Tetőcsomagtartók nevetségesen alacsony árakon

Január 31-ig akciós áron szerezheted be a Modula tetőcsomagtartókat az Autowebshop.ro-tól.

Minden autós életében elérkezik a pillanat, amikor rájön: az autó csomagtartója nem elég számára, hiszen a család összes csomagját nem lehet belegyömöszölni egy hosszabb kirándulás alkalmával. Sőt, akik imádnak sízni vagy akár horgászni, már jó ideje tudják: nincs is az autósnak jobb barátja mint egy tágas, nagy befogadóképességű tetőcsomagtartó. A család így kényelmesen ülhet a gépkocsiban, nem kell csomagokkal az utastérben szorongani, és olyan nagyobb méretű tárgyak szállítása is könnyűvé válik, mint a síléc, a snowboard vagy éppen a horgászfelszerelés. Akiknek pedig a kertészkedés a hobbijuk, valószínűleg azok is régóta álmodoznak már egy újabb csomagtartóért.

Az álmodozás kora lejárt, legalábbis azknak, akik gyorsan cselekszenek és kihasználják az Autowebshop.ro január 31-ig tartó akcióját. A romániai autósok kedvenc internetes árúházában most akár 678 lejtől lehet vásárolni tetőcsmagtartót, a választék pedig hatalmas: 340 literestől 650 literes csomagtartóig lehet válogatni a különböző modellek közül. A különböző típusokban egy a közös: könnyű felfoghatósági rendszerrel vannak ellátva, így szinte minden keresztrúdra könnyedén felhelyezhetők.

A Modula tetőcsomagtartók másik jellemzője a kiváló aerodinamika, aminek köszönhetően az autó úgy suhan, mintha nem is lenne egy plusz csomagtartó rajta. A vásárlók pedig az akciós ár mellett pedig ingyenes kiszállításnak is örülhetnek, az ország egész területén.

Tetőcsomagtartók kedvező áron

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: