2008-07-22 12:12:39• hírek • Józsa János

Színesnek ígérkeznek az idei Pusztadaróci Községnapok

 Versenyek, tombola, vidámpark, koncertek és jó hangulat várják a Pusztadarócra kilátogatókat.

Minden évben jó hangulatban telnek Pusztadaróc Napjai, az idei falunapok programja pedig talán minden eddiginél színesebb.

Már egy évtizede minden évben megszervezik Pusztadaróc Napjait, idén pedig a kétnapos rendezvényen, a változatos programok minden érdeklődőnek megpróbálnak a kedvére tenni. Gaman Mihály, Pusztadaróc polgármestere elmondta, hogy bár az új tanáccsal szervezi idén a falunapokat, igyekeznek az elmúlt évekhez híven a falubeliek és a régió lakóinak az ízlése és elvárásai alapján megszervezni a rendezvényt, amely kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt nyújt majd szórakozást. 

Július 26.-án, szombaton így sportrendezvények várják a kilátogatókat és míg a gyerekek rajzversenyen vehetnek részt, mások kipróbálhatják gyorsaságukat és állóképességüket futóversenyen vagy kerékpárversenyen, de akár sakkozhatnak illetve horgászhatnak is, mert az is verseny keretében kerül megrendezésre. Vasárnap aztán a könnyed szórakozásé, így a koncerteké és a nevetésé a főszerep. Az elmúlt évekhez híven fellépnek ugyanis a Harag György Társulat színészei, de koncertekből sem lesz hiány, hiszen fellép majd a 2 Brothers, az Amoulette, a Másfél Deci, a Qwitt, Mr. Kaly és Matyi és a Hegedűs. Ahogy Gaman Mihály elmondta, igyekeztek a mulatós zenére tenni a hangsúlyt, hiszen erre van igazán a faluban és környékén igény. 

A gyerekeket vasárnap sem kell ugyanakkor otthon hagyni, mert egész napos vidámpark lesz, és szintén a rendezvényt színesíti a tombola amelyen aragáztűzhelyet, színes televíziót, mikrohullámú sütőt vagy porszívót lehet majd nyerni.

Szatmár.ro

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: