2012-03-06 07:30:04• hírek • Blikk.hu

Testőrök védték a hazatérő Stohlt!

Bár mosolyogva lépett ki a börtön kapuján Stohl András, a hazatérése mégsem volt teljesen felhőtlen. Fóti otthona előtt terepjárókban ülő testőrök posztoltak, akikre a korábbi fenyegetések miatt volt szükség.

Pedig hétfőn hajnali ötkor csak egyet akart a börtönkapun málhazsákkal hátán kilépő Stohl András (45): végre otthon lenni családjával. Az öt hónapos börtönbüntetése után szabaduló színész a fotósok hadára sem tudott haragudni: Jó reggelt mindenkinek, hadd menjek a szeretteimhez! – így hárította az érdeklődést, és felszabadult, boldog mosollyal az arcán ült be párja, Ancsika mellé, hogy végre hazahajtsanak.

Stohlnak a kemény börtönhónapok után családja közelségére és elsősorban nyugalomra van szüksége. Nagylányai már vasárnap megérkeztek Buci fóti otthonába. Így Luca (19) és Rebeka (16) vigyáztak pici féltestvérükre, Franciskára (3) azalatt, amíg Ancsika hazahozta édesapjukat.

Buci menyasszonya semmit sem bízott a véletlenre, nyugalmuk érdekében testőröket is felfogadtak, így Stohlék utcájában hétfőn reggel három terepjáróból álló konvoj vigyázta a színész és párja érkezését, autónként két-két markos biztonsági emberrel. Ancsika az utcáról azonnal a kertbe kanyarodott, egy testőr pedig azonnal a fóti ház kapujába állte. De miért érezte szükségét Ancsika, hogy ennyire bebiztosítsa nyugalmukat?

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: