2013-07-30 10:06:56• hírek • Blikk.hu

Orbán Viktor férjhez adja a lányát

Rövidesen újabb taggal bővül Orbán Viktor családja, mégpedig egy fiatalemberrel, aki szeptember elején feleségül veszi a kormányfő legidősebb lányát, Ráhelt.

Tiborcz István a leánykérésen már túl van, a miniszterelnök is áldását adta a frigyre. Így mindkét családnál lázas tempóban folynak az előkészületek a menyegzőre, amelyre bár sok vendéget elhívnak, a sajtó számára nem lesz nyilvános.

- Ráhel és István hat éve ismerte meg egymást Felcsúton, egy húsvéti összejövetelen. Tavaly nyáron a fiú először Ráheltől kérdezte meg, hogy hozzá menne-e feleségül. Miután a lány igent mondott, az édesapjától kérte meg Ráhel kezét, és Orbán boldogan fogadja családjába a fiatalembert - mesélte a család egyik ismerőse. Az eljegyzési gyűrű a fiú meglepetése volt, az esküvői gyűrűt már közösen választották ki. Azóta tervezi az egybekelést a család. A lány legjobb barátnője lesz az esküvői tanú. Sok vendéget hívnak, nagy a család, a vőlegénynek is nagy a rokonsága.

Az esküvő helyszínén nem kellett sokat tanakodniuk, hiszen mindkét családban hagyomány a lakodalmat a családi háznál tartani. István szüleinek tanyája ideális helyszín egy igazi falusi lagzi megtartására. Nem díszvacsora lesz, inkább trakta, de az hajnalig. Úgy tervezik, még másnap is tart a mulatság.

A koszorúslányok kiválasztása sem volt kérdés, Ráhel három húga viszi majd a fátylat. Mint megtudtuk, Ráhel a Cinege utcai szülői házban édesanyjával készül fel majd a ceremóniára. Ott öltöztetik, sminkelik, s onnan indulnak a menyegzőre.

A közelgő eseményre az örömapa, Orbán Viktor is próbál lelkiekben felkészülni.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: