2009-07-27 17:34:48• hírek • www.ma.hu

Testével kereste a betevőt

Nemcsak a szemek, a kezek is kalandozhattak az ózdi rapper párján, aki erotikus show-val szórakoztatta a vendégeket - Majka azonban kiáll barátnője mellett.

Bár Zana Kata már visszavonult, és manapság Majka hobbijának, a pókernek hódolva osztóként dolgozik, az egykori nyuszilány korábban erotikus show-műsorokkal szórakoztatta közönségét. Az "ózdi hős" azonban tisztában van ezzel, és nem szégyelli, hogy Kata sztriptíztáncos volt.

Százszor többre tartja őket, mint azokat a lányokat, akik gazdag emberekkel fekszenek le, hogy rendben legyen az életük. Azokról a híres magyar modellekről nem is beszélve, akik Szaúd-Arábiába, Dubai-ba vagy Angliába mennek ku...válkodni - szögezte le Majka, és hozzátette: Kata egykori fotóin nincs semmi olyan, amitől neki rosszul kéne éreznie magát - mondta el a Hot! magazinnak.

Ha nem kap televíziós munkát, sem esik kétségbe Majka, aki olykor gyakorlatilag pókerszeretetéből él meg. Tavaly csaknem 15 milliót játszott össze. Saját póker DVD-t is készíttetett. Fiatal kora óta szereti forgatni a lapokat, hetente többször is játszik. Saját bevallása szerint nyaralni a kártyán szerzett pénzből megy és ruháit is ennek segítségével vásárolja.

Ami az erotikát illeti, etéren Majkánál is van egy határ - a pornós lányokban például elmondása szerint csalódott. Bár nem tartja magát prűdnek, a tavalyi Erotika Expo kapcsán úgy nyilatkozott: az ott fellépő lányoknak nincs érzéke az erotikához. A produkciójuk sokkal közelebb áll a kemény pornóhoz, mint az erotikához - szögezte le.

Majka egyébként nem rejti véka alá, mi az, amit nem szeret a hölgyekben. Az olyan típusok, akik már-már megfojtják szeretetükkel és számonkérik, menekülésre kényszerítik. Párjával azonban remekül megvannak, lassan két éve. Sőt, a sztár azt sem zárja ki, hogy hamarosan akár gyermekük szülessen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: