2009-08-26 17:53:24• hírek • Szatmár.ro

Tesco egészségprogram

Defibrillátorállomások telepítését tervezi áruházaiba a Tesco-Global áruházak Zrt. - közölte az áruházlánc az MTI-vel szerdán annak kapcsán, hogy pénteken idén másodszor rendeznek egészségnapot az ország 24 pontján.

Ingyenes szűrővizsgálatok (vércukor-, koleszterin- és testzsírmérés), kreatív foglalkozások és gyerekprogramok, egészségügyi tanácsadás, a Vöröskereszttel közös véradás, a beszállítók egészséges finomságainak bemutatója, valamint iskolakezdési adománygyűjtés várja az érdeklődőket az áruházakban.

A Tesco, amely 2000 óta kiemelt támogatója a Magyar Vöröskeresztnek, a vérkészletek szinten tartása érdekében évente 4 alkalommal szervez országos véradónapot 25-30 áruházban, emellett közel 50 alkalmi véradást. Az együttműködés 9 éve alatt közel 30 ezren adtak vért, 450 helyszínen, illetve eseményen, emellett az áruházlánc helyszínt biztosít a karácsonyi gyűjtőakcióknak - emlékeztet az áruházlánc közleménye.

A egészségnap-program idén májusban indult útjára azzal a céllal, hogy a szűrővizsgálatokkal és életmódszakértők bevonásával felhívja a vásárlók figyelmét a megelőzésre, az egészséges életmód fontosságára. Az egészségnapról bővebb információ a www.tesco.hu, a www.voroskereszt.hu és a www.veradas.hu weboldalon található.

A defibrillátor-telepítési program egyelőre előkészítés alatt áll, azt a Magyar Vöröskereszttel közösen valósítják meg - közölte az áruházlánc.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: