2014-07-16 09:37:35• hírek • Blikk.hu

Terry Black: Megölték Kovács Erzsit

Fotó: MTI
Fotó: MTI

Három hónap örlődés után Rácz Károly, alias Terry Black szándékosan, vagy gondatlanságból történt gyilkosság gyanúja miatt bejelentést tett ismeretlen tettes ellen a XVI. kerületi rendőrkapitányságon, mert szerinte nem biztos, hogy a tüdőrákos énekesnő, Kovács Erzsi csupán a betegsége miatt halt meg.

Terry Black, ahogy a rendőrségen, a Blikknek is elmesélte, miért tette meg ezt a döbbenetes lépést.

- Erzsinél tavaly januárban állapították meg az áttétes tüdőrákot. Együtt voltunk az orvosnál, amikor közölte: legfeljebb egy éve van hátra. Még több időt töltöttem vele, az utolsó heteiben délelőtt tíztől este nyolcig, hogy eltereljem gondolatait a betegségéről - kezdte Terry, aki ezért sok mindennek volt fül- és szemtanúja. - Tavaly júniustól Cs. Mária odaköltözött Erzsihez, és huszonnégy órában ápolta: elérakta az ennivalót, beadta a gyógyszereit, tökéletesen gondoskodott róla. Október környékén azonban jött egy férfi, s Marika elment pihenni egy kis időre. Ettől kezdve a férfi egyedül ápolta az énekesnőt, adagolta a vérnyomáscsökkentő, vérhígító, inhaláló és más gyógyszereket - mondta Terry, aki időközben észrevette, hogy a férfival megromlott Erzsi viszonya, s nem akarta már tovább ápolójának.

Ekkor Erzsi váratlanul morfiumos készítményeket kapott orvosi rendelvényre, mert a férfi szerint erős fájdalmai voltak, holott erre a beteg sohasem panaszkodott.

- Halála előtt több látogatásom alkalmával megdöbbenve vettem észre, hogy Erzsi hallucinál. Például a kutyát Danikának, az én gyermekemnek nézte, vagy szívószálat szívott cigaretta gyanánt, és meg volt arról győződve, hogy együtt dohányzunk. Ennek ellenére a férfi, aki nem szakképzett ápoló, tovább adta a morfiumot Erzsinek: az utolsó hetekben ő íratta fel, kezelte és adagolta a kábító hatású készítményt - érvelt Terry a rendőrségen is.

A transzvesztita előadóművész gyanúját Kovács Erzsi egy halála előtt három héttel, Németországban élő férjének írt könyörgő levele is megerősítette.

A hír folytatása a Blikk.hu-n olvasható. Kattintson ide kérem!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: