2017-04-03 16:40:03• hírek • MTI, hirado.hu

Terrortámadás történt Szentpéterváron

fotó: The Sun
fotó: The Sun

Fel nem robbant pokolgépet találtak a szentpétervári metró egy harmadik állomásán hétfőn, miután a földalattin robbanás történt - értesült az Interfax hírügynökség. Az orosz hírportálok eddig 9 halálos áldozatról és sok sérültről számoltak be. Az orosz főügyész szerint terrortámadás történt.

Robbanás történt egy szentpétervári  metróállomásán – jelentették hétfőn az orosz hírportálok. A sérültek között gyermekek is vannak, korábban már ismeretlen csomag miatt lezárták a metrót. A robbanás egy metróvagonban történt, eddig kilenc halálos áldozatról számoltak be.

Korábban két robbanásról szóltak a hírek, amit cáfoltak, de friss információk szerint egy fel nem robbant pokolgépet is találtak egy harmadik metróállomáson, a Ploscsagy Voszsztanyija megállónál.

A metró egész területe be van kamerázva, így a felvétek ellenőrzése után minden adatot meg fognak kapni arról, hogy kik voltak a környéken és kik menekültek el.

Vlagyimir Putyin, orosz elnök részvétét fejezte ki az áldozatok családjainak, és kijelentette, hogy a bűnüldöző szervek és különleges osztagok azon vannak, hogy minél hamarabb azonosítsák a robbanás okát, és elkapják a felelősöket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: