2014-07-02 09:39:00• hírek • Szatmár.ro

Természetismereti és sporttábor a Madisszal

Egyre több részlet válik véglegessé a MADISZ idei nyári tematikus táborai kapcsán.

Az idei táborok a következő időintervalumokban és helyszíneken zajlanak: Süvöltő Tábor - természetismereti - július 7-13 között, Kányaházán; Tekergők Tábor - sport - július 14-20 között Kányaházán; Kézműves és Néptánc-Tábor augusztus 4-10 között, Hadadon, Angol Tábor augusztus 10-17 között Hadadon.

A "Süvöltő" természetismereti tábor azoknak a gyerekeknek ajánlott, akik szeretnék a saját szemükkel látni és tapasztalni a természet csodáit, kíváncsiak a természet működésére és készek azokat maguk is átélni csoportos, természetismereti játékok segítségével. A Kányaházi tó és környékének felfedezése, terep kirándulások erdőben, mezőn, vízparton, valamint a látottak, tapasztaltak játékos feldolgozása, csapatversenyek, kutató-felfedező tevékenységek várnak a táborlakókra. Szakmai irányítók Márk-Nagy Ágota, drámapedagógus, Kiss Gréta pedagógus és Kiss István az EKE-Szatmárnémeti munkatársa. A tábor szakmai programja az EKE felszereléseivel és szakmai segítségével valósul meg.

A "Tekergők" tábor Csík Elvira és Molnár Rajmond tornatanárok szakmai irányítása mellett zajlik. Naponta csoportos kerékpározással, staféta és sport játékokkal (ping-pong, tollas, röplabda), illetve kajak-kenu oktatással várják az érdeklődőket. A kajakokat, a kenukat és a mentőmellényeket a Forwild Moments Egyesület biztosítja.

A kányaházi táborok hétfő reggel indulnak és vasárnap reggelivel érnek véget. A tábori résztvevők részvételi díjat fizetnek. Az részvételidíj tartalmaz 6 napi étkezést (3 főétkezés és 2 uzsonna naponta), szállást (4 fő/szoba saját tisztálkodási lehetőséggel), oda-vissza utazást, saját kerékpár szállítását a Tekergők Táborba, napi 5 órás kötelező programot (kivétel a strandos nap). A részvételhez szükséges orvosi igazolás, amely bozonyítja, hogy a gyermek nem krónikus beteg, nem bőrbeteg és minden kötelező oltást megkapott.  Igénybe vehető 2 gyermek esetén 10% kedvezmény a második gyermek után fizetendő díjból. Tíz fő beiratkozása esetén a tizenegyedik fő ingyen vehet részt a táborban.

Jelentkezni a www.madisz.datec.ro honlapon a Jelentkezési lap kitöltésével lehet. További információkat igényelni a 0261-710 810 üzenetrögzítős telefonszámon (név és pontos telefonszám meghagyásával), valamint a madisz90@gmail.com e-mail címen lehet, avagy személyesen a Szatmárnémeti MADISZ-nál (M. Viteazu/Rákóczi utca 10. szám), naponta 18 és 21 óra között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: