2014-03-20 11:32:51• hírek • Szatmár.ro

Természetgyógyász napot tartanak szombaton a filharmóniában

Első alkalommal tartják meg a Szatmári Nemzetközi Természetgyógyász Napot.

A Societas Cor Jesu Egyesület szervezésében március 22-én, szombaton reggel 10 órai kezdettel természetgyógyász napot tartanak a Dinu Lipatti Filharmóniában. Ezen romániai, magyarországi és németországi természetgyógyászok beszélnek majd, bemutatva különböző gyógyítási módokat.

A megnyitót követően 10.15-től Dr. Budai Erzsébet Katalin családorvos és természetgyógyász beszél majd a vegetáriánus étrend előnyeiről, majd Karol Julien Wild pszichológus tart előadást A boldogság útján címmel. A folytatásban a nyíregyházai természetgyógyász, Szabó Béláné Magdolna beszél majd az egészség megóvásának módszereiről.

A déli szünet után 13 órától Starmüller Krisztina fog a bibliai olajok és gyógyolajok hatásairól előadást tartani, majd a müncheni Michael Hutter az aura tisztításába avatja be a résztvevőket. Szintén münchenből érkezik Szatmárnémetibe Probst Ildikó, az ő előadásának címe: "A víz kristályainak visszhangja". a szatmárnémeti Dr. Budai Erzsébet Katalin délután is előadást tart, ekkor a Bach virágok csodáit fogja részletezni, a rendezvény zárásaként pedig Gheorghe Iovu tart meditációs zenei koncertet A tavasz küszöbén, közelebb a lélekhez címmel.

A rendezvényre a belépés ingyenes.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: