2010-06-01 10:01:14• hírek • Póti Orsolya

Természetes esküvői frizurák

Mint minden nyáron, idén is nagyon sok az esküvő, és mint tudjuk a hölgyek egyik legfőbb problémája a menyasszonyi frizura, illetve egy elegáns megjelenést keltő frizura kiválasztása. Most ötleteket ad ehhez a házasodni készülő hölgyeknek Nagy Hetty fodrásznő.

Idén, akár a ruházatban, a lazább, természetesebb frizurák hódítanak, és nagyon dominál a 60-as évek stílusa, a hullámos, de fejhez tapadó frizurák.  Mint minden évnek, ennek is megvan a frizura trendje. Manapság a menyasszonyok egyszerű frizurákat választanak, melyeket nem is olyan könnyű elkészíteni, mint amilyen egyszerűnek tűnik. Többek között a kontyszerű frizurák, vagy felcsavart klasszikus göndör hajak hódítottak, és hódítanak a menyasszonyok körében, de lassan ez kezd unalmassá, sablonossá válni.

Szép, elegáns menyasszonyi frizurát lehet teljesen rövid hajból, vagy egyszerű, vállig érő hajból is készíteni. Amint már említettük idén inkább a természetes, sok fantáziával megfűszerezett lazán feltűzött frizurák hódítanak, csak engedjék, hogy a fodrász megmutassa ötleteit. Ne ijedjenek meg, ha egy nem túl megszokott frizurát kapnak, mert a világos ruhakölteményeket jó kiemelni egy érdekesebb frizurával.

Az elegáns hajkölteményeket idén inkább csillogó kövekkel, vagy gyöngyökkel díszítik, de Nagy Hetty fodrásznő inkább az elő virágot ajánlja, ami mesésen néz ki hajba tűzve, és gyönyörűen kiemeli a frizurát: nem kell félni, nem hervadnak el egy éjszaka alatt.


Élővirággal mesésen nézhet ki a menyasszonyi hajköltemény
Élővirággal mesésen nézhet ki a menyasszonyi hajköltemény


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: