2017-08-03 13:14:12• hírek • Szatmár.ro

Elszabadultak az indulatok Erdődön: féltékenység, bunyó, airsoft-fegyver és magánlaksértés

Egy nagyjából összefüggő ügyben háromszor is közbe kellett lépniük az erdődi rendőröknek.

Erdőd nem a Vadnyugat, bár alkalmanként történnek ott is elég vad dolgok. A rendőröknek is ki kell szállniuk néha rendet tenni, de olyan eset ritkán esik meg, ami augusztus 2-án történt. A történetben természetesen fontos szerepet játszik a szerelem, a féltékenység, na meg az érzelmeket sokszorosára növelő erősen ittas állapot. És a bajtársiasság.

Augusztus 2-án 20 óra körül kaptak riasztást az este folyamán először az erdődi rendőrök a 112-es egységes segélyhívó számon. Az egyik helyi étterem előtt tört ki botrány: egy 27 éves helyi fiatal erősen ittas állapotban vitába keveredett egy 20 éves helyi fiúval. A féltékenységből fakadó szóváltás verekedésbe csapott át, a fiatalabb fiú több ütést és rugást kapott, sőt, a mobiltelefonját is összetörte a támadó. Az okozott kár 1000 lej, állapította meg a rendőrség, és eljárást indítottak a féltékenységtől és alkoholtól elvakult 27 éves ellen erőszak és rongálás miatt.

A kisvárosban a nyugalom 22.37-ig tartott, amikoris egy magánlaksértéshez riasztották a rendőröket. Az előző ügyben főszereplő 27 éves férfi egy 28 évessel kiegészülve behatolt egy 22 éves fiú otthonába, majd megverték őt. Sőt, egy műanyag lövedékeket kilövő, egyébként nem engedélyköteles airsoft-fegyvert is előkaptak és háromszor is elsütötték – valószínűleg megfélemlítés-gyanánt. A rendőrök újabb eljárást indítottak magánlaksártés és erőszak miatt.

Ezt követően megnyugodhatott Erdőd 27 éves réme, haza is ment – ám a rendőrök kevéssel 00.15 után újra találkoztak vele. A hatóságot egy újabb magánlaksértés ügyében riasztották, ám ennek elkövetője az a 20 éves férfi és barátai voltak, aki még kora este verést kapott az erdődi étterem előtt.

Valószínűeg sértve érezte magát, és egy 35 és egy 39 éves férfivel kiegészülve behatoltak a 27 éves botrányokozó lakásába. A rendőrségi jelentés nem említi, de csodálkoznánk, ha nem csattant volna el ott is egy-két pofon... A hatóság mindenesetre magánlaksértés miatt indított ejárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: