2013-05-30 13:30:27• hírek • Póti Orsolya

Hit és Gyógyítás előadás pénteken

Az előadás orvosmeghívottja dr. Kolcsár Melinda endokrinológus főorvos lesz
Az előadás orvosmeghívottja dr. Kolcsár Melinda endokrinológus főorvos lesz
Az endokrinológia a belső elválasztású mirigyek – leginkább a pajzsmirigy, a mellékpajzsmirigyek, a mellékvese, a hasnyálmirigy – működésének élettanával, azok betegségeivel foglalkozik. A hormonzavarok kezelésével az endokrinológus szakorvos foglalkozik.

Továbbra is érdekes előadásokkal várja az érdeklődőket Hit és Gyógyítás című sorozat, melyre havonta egy alkalommal kerül, általában minden hónap utolsó péntekén kerül sor.

A sorozat következő előadás május 31-én, péntek késődélután 18 órától kerül megrendezésre Szatmár-Németi Református Egyházközség gyülekezeti termében a Szent Györgyi Albert Társaság egészségügyi szakosztályának, a szatmári Keresztény Orvosok Szövetségének és a Szatmár-Németi Református Gyülekezet szervezésében.

A rendezvény meghívott előadói Hankovszky Ferenc római katolikus lelkipásztor, püspöki helynök és dr. Kolcsár Melinda marosvásárhelyi endokrinológus főorvos, aki gyógyszerész kolléganőjével együtt a csontritkulás tüneteinek, illetve kezelésének endokrinológiai vonatkozásáról igyekszik hasznos információkat és tanácsokat megosztani az érdeklődőkkel.

Természetesen a jelenlévők egyéb endokrinológiai problémákat is megbeszélhetnek a szakemberekkel.

A rendezvény művészeti-kulturális „szeletének" meghívott előadója Rédai Ádám ifjú tehetség, aki zongoradarabokkal szórakoztatja majd a közönséget. Az előadások után szeretetvendégség és egyéb meglepetés várja a résztvevőket.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: