2011-02-03 14:13:18• hírek • (X)

Térjen be a Chilly Csárda Étterembe!

Már megszokhattuk, hogy a szatmárnémeti Chilly Csárda Étterem mindig otthonos ízekkel, különleges gasztronómiai fogásokkal lepi meg a kulináris élvezetek rajongóit. A hangulatos étterem továbbra  is a Petőfi Sándor utcába fogadja vendégeit.

A hangulatos csárda jellegű étterem kellemes környezetet biztosít egy kiadós reggelihez, egy finom ebédhez, vagy akár egy romantikus vacsorához. Falait magyar népművészeti tárgyak, házi szőttesek, kancsók és tányérok díszítik, ez a dekoráció pedig  különleges tradicionális  hangulatot áraszt.

A vendégek nem panaszkodhatnak, hiszen tányérjukra nagy adagok és finom falatok kerülnek. Az étterem fiatal csapata - a kiváló szakácsok - mindig azon iparkodnak, hogy otthonos ízű, de mégis különleges finomságokkal lepjék meg vendégeiket.

A csárda kínálatát soha nem lehet megunni, hiszen a menü folyamatosan változik, mindig vannak új ételek, és egyre csak bővítenek a kínálaton. Az étterem közel másfél éve fogadja a finom ételek rajongóit, számos rendezvénynek adva otthont.

A fiatal vendégfogadók egy-egy fontosabb ünnep alkalmával speciális menüvel lepik meg az ínyenc falatokra vágyókat. A változatos menü mellett a jó hangulatról is gondoskodik a csapat, hiszen hétvégenként élőzene mellett vacsorázhatnak az ide betérők.

Minden nap reggel nyolckor nyit a vendéglő, finom teával és kávéval várja a reggelizőket. Ebédidőben pedig 12-től 15 óráig mindössze 16 lejért lehet étkezni. A vendéglőhöz hangulatos terasz is tartozik, amely tavasztól újra megnyitja kapuit. Ha különleges és ízletes ételekre vágyik, nem kell tovább keresgélnie: térjen be nyugodt szívvel a Chilly Csárda Étterembe.









Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: