2011-01-27 14:41:58• hírek • (X)

Térj be és rendelj bátran!

Amint azt már megtapasztalhattad, az Al Capone Étterem és Pizzéria állandóan hangulatos környezetbe és óriási kedvezményekkel fogadja látogatóit. A már élő akciók mellett, februártól 1-től új kedvezményekkel várnak minden kedves vendéget.

Az Al Capone Étterem és Pizzéria az ízletes pizzák, palacsinták és saláták mellett olyan étel különlegességeket kínál, mint például a fekete kagyló, a tatár lazac és kakashere pörkölt. Az étterem és pizzéria az olaszos ízek kedvelői számára is igen kedvező, hiszen tésztafélékben is bővül a kínálat. Kóstold meg te is az étterem különleges és tradicionális gasztronómiai fogásait, mert óriási akciókban részesülsz!

Február 1-től azok, akik délután 16-19 óra között térnek be az étterembe, és 50 lej felett fogyasztanak 15 százalék kedvezményben részesülnek. A már zajló akciók továbbra is érvényesek: házhoz szállításkor, ha 50 lej felett rendelsz 1 liter Coca Cola-t kapsz ajándékba, ha 70 lej felett fogyasztasz 2 liter Coca Cola jár, és ha 200 lej feletti rendelést adsz le 10 százalék kedvezményben részesülsz.

Az Al Capone Étteremben és Pizzériában a napi menü mindössze 12 lejbe kerül. A menü letöltéséért kattints ide!

A vendégeket továbbra is egy hangulatos étterem várja, amely jó hangulatot biztosít egy baráti ebédhez, vagy egy romantikus vacsorához.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: