2011-03-22 14:29:55• hírek • Szatmar.ro

Terítéken a környezetvédelem

A környezet védelmével foglalkozó hivatalok adtak tanácsot a megye több pontján is.

A márciusi hónap a környezetvédelem jegyében telt Szatmár több településén is. A megyei környezetvédelmi hatóság-, az Országos Környezetvédelmi Őrség szatmári kirendeltségének-, valamint a polgármesteri hivatalok munkatársai közösen szerveztek tanácskozásokat, amelyek központi témája a környezet és ennek védelme volt. A közösségi találkozókon a jelenlévők különböző problémákat vethettek fel, amelyekre közösen igyekeztek megtalálni a megoldásokat,

A sorozat utolsó eseményére szerdán 11 órától kerül sor az Erdődi Polgármesteri Hivatalban, ahová minden olyan lakost várnak, akik valamilyen környezeti problémával találkoztak. Annak érdekében, hogy az érdekeltek személyesen is leadhassák észrevételeiket, a megye 20 pontján helyeztek el urnákat, amelyekbe beletehetik ezeket.

Így a lakosok felkereshetik többek között a Szatmári Magyar Hírlap, Informatia zilei, Gazeta de Nord Vest lapok szerkesztőségeit, vagy akár az erdődi, börvelyi, batizi, nagykárolyi, mezőfényi, sárközújlaki, avasfelsőfalui, szatmárudvari, avasújvárosi, pálvalvi, mezőpetri, tasnádi, vetési polgármesteri hivatalokat is, csakúgy, mint a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Hatóság-, az Országos Környezetvédelmi Őrség Szatmári Kirendeltségének székhelyét.

A tervek szerint áprilisban a közvitákat 15 óra utánra hívják össze, annak érdekében, hogy ezen minél többen részt vehessenek.


A megye több településén is urnákat helyeztek el
A megye több településén is urnákat helyeztek el


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: