2011-05-24 12:20:19• hírek • X

Terhestorna a Primagymnél

A rendszeres sport elengedhetetlen része az egészséges életmódnak, és a várandóság ideje alatt sincs ez másként. A PrimaGym Aerobic, Cycling & Fitnesz Központ a már megszokott edzésformák mellett mostantól különösen terhestornára várja a sportolni vágyó kismamákat.

A kismamatornának számtalan pozitív hatása van úgy a kismamára, mint a magzatra egyaránt. A szatmárnémeti Primagym, Cycling & Fitnesz Központ csapata a jó közérzet és az egészséges életmód híve, ezért a kismamákat a jótékony hatású terhestornára invitálják hétfőként 17.00-17.55 óra között, valamint csütörtökönként 16.00-16.55. között.

Az egészséges kismamáknak a terhesség harmadik hónapjától a szülésig javasolt a terhestorna. A várandóság ideje alatt a szervezet jelentős változáson esik át, ezért a tornagyakorlatokat úgy alakították ki, hogy azok folyamatosan igazodnak a változó szervezet szükségleteihez. A kismamatorna segít megőrizni a helyes testtartást, javítja a vérkeringést, enyhíti a várandóssággal együtt járó kellemetlen tüneteket, illetve ebben a „más-állapotban" is testi-lelki egyensúlyt teremt a kismama számára.

A terhesség alatti torna hozzásegíti a kismamákat a könnyebb, rövidebb vajúdáshoz és szüléshez, az anyukák gyorsabban felépülnek a szülés után, és hamarabb visszanyerik alakjukat. A várandósok számára kifejlesztett gyakorlatok egy órát tartanak, Bakos Melinda fizio-kinetoterapeuta, a budapesti Pagma Studio kismamajóga oktatójának irányításával.

A terhestorna ma már igen kedvelt és elterjedt mozgásforma a kismamák körében, mivel segít szembesülni a várandóság ideje alatt fellépő számos testi és lelki problémával. A Primagymnél egy alkalom ára 20 lej, egy hat alkalmas bérlet ára pedig 100 lejbe kerül.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: