2017-04-18 10:00:13• hírek • Kocsis Zoltán

Terhes nőt szállító mentő ért elsőként a Szamosdobon halálos balesetet szenvedő kisfiúhoz

Amint arról már beszámoltunk, megdöbbentő tragédia történt péntek délután Szamosdobon: az udvaron játszadozó kisfiú halálos balesetet szenvedett. Ugyan több mentőegység is segítségére sietett, az életét már nem tudták megmenteni.

A Szatmár Megyei Mentőszolgálat 13.38-kor kapta a riasztást. Egy terhes nőt a Nagykárolyi Városi Kórházból a szatmárnémeti Megyei Kórházba szállító mentőautó tartózkodott ekkor a legközelebb a baleset helyszínéhez, ezért azt irányították oda, számolt be kedden a mentőszolgálat.

Amikor a mentősök odaértek, az 5 éves kisfiú légzése és keringése már leállt. A szakemberek azonnal hozzáláttak az újraélesztéséhez, szabaddá tették a gyerek légútjait és elkezdték a szívmasszázst. Sajnos azonban sem ők, sem az időközben helyszínre érkező, mobil intenzív felszereléssel rendelkező másik mentőautó munkatársai sem tudták megmenteni a gyerek életét.

A kisfiú az udvaron felállított csúszdán játszadozott, amikor beakadt a kapucnija zsinórja. Mire a nagyszülők, akiknek felügyeletére bízták a gyereket, észlelték a bajt, addig a zsinór megfojtotta a gyereket....

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: