2019-06-16 05:01:53• hírek • Bede Emőke

Terepjáróval hajtott a napozók közé egy bukaresti férfi

Fotó: Facebook/Paul Fulea
Fotó: Facebook/Paul Fulea

Ha az ember egy évben egyszer úgy dönt, hogy elmegy a tengerre kikapcsolódi, akkor biztosan nem arra vágyik, hogy egy városi terepjáróval, divatosabb szóval élve, egy SUV-val kelljen osztoznia a homokos parton. A napozók pechére azonban pont ez történt meg szombaton Konstancán.

A Facebookra felkerült képek tanúsága szerint egy bukaresti rendszámmal rendelkező Land Rover Discovery komótosan kalandozott a homokoban játszadozó gyerekek és a napfürdőző felnőttek között. A fotókat megosztó férfi bejegyzése szerint nem csak lencsevégre kapta a terepjárót, hanem feljelentést is tett a konstancai Helyi Rendőrségnél. 


A hatályos törvények értelmében a román tengerpartról ki vannak tiltva az autók: sem behajtani, sem parkolni nem lehet ott a járművekkel. Kivételnek csak a tűzoltók, mentők és rendőrök autói számítanak, illetve azok a szolgálati kocsik, melyek a part karbantartásáért felelnek. Mivel a képen látható terepjáró szemmel láthatóen egyik kategóriába sem tartozik, ezért 10 és 20 ezer lej közötti bírságra számíthat a tulajdonosa. Persze, ha sikerül azonosítani.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: