2016-04-28 18:15:58• hírek • Kocsis Zoltán

Terepjáró-e a Duster?

Terepjáró-e a Duster? Ez nem a Top Gear népszerű autós magazin kérdése, hanem a Szatmár Megyei Tanács legutóbbi ülésén merült fel a dilemma. A kérdés természetesen elsősorban nem technikai.

Alexandru Horvát szociáldemokrata tanácsos az egyebek pontban tette szóvá, hogy talán célravezetőbb lett volna, ha terepjárók helyett személygépkocsikat vásárol a Szatmár Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság 30.800 euró értékben.

A felvetésre válaszolva Dragos Mariana igazgatónő emlékeztette a tanácsost, hogy az igazgatóság számára három gépkocsi vásárlását hagyta jóvá a megyei tanács. „Ezekre az autókra szükségünk is van, hisz mindent figyelembe véve összesen 115 munkatársa van az igazgatóságnak. Négy járművünket idén kivontuk a forgalomból, és további ötre is ez a sors vár, hisz 7-8 éves Dacia Loganjaink vannak. Mi nem terepjárókat vásároltunk és különben is csak kettőt", tette hozzá Dragos. Amit elfelejtett megemlíteni, az az, hogy két Dacia Dustert vásároltak...

Horvát Adrian Stefhez is intézett egy kérdést: azt a korábbi ígéretét kérte számon, mely szerint a megyei tanács támogatni fogja a tömegsportot és a megyei labdarúgócsapatokat.

„Sportemberként a legnagyobb örömmel támogatnám a megyei bajnokságokban szereplő klubokat, ám ennek még nem találtuk meg a jogi lehetőségeit", válaszolt Stef.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: