2006-06-04 10:24:10• hírek • Szatmár.ro

Terepjáró a Chevrolettől

2006. nyarán kerül majd piaci forgalomba a Chevrolet sportos terepjárója.

Captiva lesz a neve a Chevrolet 2006. nyarán piaci forgalomba kerülő új sportos járművének (SUV).

A modell először a 2004-es Párizsi Autószalonon mutatkozott be, mint az S3X koncepciójármű, és a közönség és a média egyformán nagy lelkesedéssel fogadta.

 A Chevrolet Captiva kifejező formaterve tágas és kényelmes belső teret rejt, kiváló minőségű kárpitokkal és anyagokkal. Az új Captiva (hosszúság / szélesség / magasság: 4.639/1.849/1.726 mm) hét- és ötüléses kivitelben egyaránt kapható lesz, illetve a vásárlók választhatnak az első- és összkerékhajtású kivitelek között is. A Captiva nemcsak a Chevrolet első kompakt SUV modellje, hanem az első dízelmotoros Chevrolet is. Az európai utakra hangolt, az itteni vásárlók igényeire szabott jármű egy modern kétliteres, 150 lóerős közös nyomócsöves közvetlen befecskendezéses dízelmotort kap. A két megrendelhető benzinmotorhoz (2,4 literes négyhengeres, illetve 3,2 literes V6-os) hasonlóan a turbódízel is dinamikus menetteljesítményeket biztosít.

 A Captiva lesz az első olyan modell a Chevrolet Europe kínálatában, amelyet menetstabilizáló elektronikával (ESP) szerelnek fel. A dízelmotort a GM Daewoo Auto & Technology Company fejlesztette ki, a GM Powertrain és a VM Motori cégekkel együttműködésben. Ez a motor azon új dízelcsalád első tagja, amely 2006-tal kezdődően más európai Chevrolet termékekben is bemutatkozik majd.

ma.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: