2011-09-06 08:57:19• hírek • Szatmar.ro

Teremi autóbalesete miatt új kapust igazolt a VSK

Szerdán Konstancán a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapat számára megkezdődik a 2011-2012-es szezon, két nappal azt megelőzően azonban még jelentős változások történtek a keretben: egy kényszerű igazolás és egy erősítés okozott némi izgalmat a klub vezetőinek köreiben.

Teremi László kapus súlyos autóbalesetet szenvedett Ózd közelében, melynek következtében kéz-, a láb- és a medencecsonttörést szenvedett, az orvosok szerint legalább fél évre van szüksége, mire visszatérhet a pályára. A VSK vezetői ennek tudatában gyorsan reagáltak és leigazolták a Temesvár kapusát, Vas Zoltánt.

A másik új igazolás, a horvát Davorin Prskalo, akit a Borac Banja Lukától csábítottak el a szatmáriak. A 29 éves balátlövő korábban szerepelt a bosnyák, horvát és olasz bajnokságban, amelyekkel a Bajnokok Ligájában is megfordult: 2003-ban a Metkovic, 2008-ban Italgest Casarano együtteseivel.

A két játékosnak mellesleg még nem érkezett meg a játékengedélye, így szerdán biztosan nem léphetnek pályára Konstancán. A bajnoksággal kapcsolatos hír továbbá, hogy gyakorlatilag egy új csapat alakult azzal, hogy a Brassói Dinamo Calarasban költözött, minek következtében létrejött a Calarasi Dinamo Municipal.

A VSK-val kapcsolatos hír továbbá, hogy péntektől meg lehet vásárolni az új szezon bérleteit. Amint azt Kereskényi Gábor, a klub igazgatótanácsának elnöke elmondta, a belépők érvényesek a kézilabda- és a kosárlabdacsapat valamennyi hazai bajnoki és kupameccsére. A bérletek ára 150 lej, megvenni naponta 10-12 és 17-19 óra között lehet a Sportlíceum Ady Endre utcai termében Kibédi Adalbertnél (tel: 0744-517378).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: