2008-12-12 14:07:08• hírek • Szatmár.ro

Teremfoci-kupa

December 14-én vasárnap első ízben szervez minifoci-kupát Szatmárnémeti Helyi Tanácsa. A rendezvény az „ép testben, ép lélek" szállóige égisze alatt fog lezajlani.

A helyi tanács első minifoci-kupája az Ady Endre utcai sportteremben fog lezajlani vasárnap délelőtt fél tíztől - tájékoztatta a Szatmár.ro-t Kereskényi Gábor alpolgármester, a kupa főszervezője.

A kupára négy csapat nevezett be: a helyi tanács, a polgármesteri hivatal, a helyi adók és illetékek hivatalának valamint a közösségi rendőrség csapata.

„Sokan tudják rólam, hogy sportkedvelő vagyok. A minifoci-kupa ötlete az ép testben, ép lélek szállóige elvén haladva született meg, de ezen kívül egyfajta team-building is lesz, hogy azok a tanácsosok, akik idén először kaptak mandátumot, megismerjék a polgármesteri hivatal és az alárendelt intézmények dolgozóit"- fejtette ki Kereskényi.

A kupa izgalmasnak ígérkezik, ugyanis a városatyákat valamint a polgármesteri hivatal előljáróit is láthatjuk majd „labdába rúgni", de hogy kik lesznek a csapattagok, egyelőre meglepetés.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: