2019-08-10 05:09:09• hírek • Blikk.hu

Templomi esküvővel lett teljes Kóbor János élete

Magasztos évfordulót ünnepelt az Omega frontembere, Kóbor János (76), aki pontosan egy évvel ezelőtt állt oltár elé Kóbor-Deme Zsókával (53). Habár Zsóka 2008 júliusa óta az anyakönyvezett felesége és közös gyermekük, Léna (11) anyukája a templomi esküvő addig váratott magára.

– Vallásos bátaszéki családból származom, és idős fejjel már nem akartam elfogadni, hogy a tinédzserkori bérmálkozásommal a keresztény hagyományok sora számomra véget ért. Amikor hat éve az Omegával járni kezdtük a templomokat az oratóriumi hangulatú koncertprogramunkkal, egyre erősebben éreztem, a házasság szentségének felvétele a személyes felelősségem – magyarázta Kóbor János, akiben a tavalyi nagy nap előtt többször is felmerült, mikor jön el a napja, hogy az égiek előtt is megerősítse esküjét. Azóta viszont az énekes úgy érzi, tökéletesen teljes az élete.
 

– Amióta valósággá vált, elértem egy teljességhez. Beteljesedett mindaz, amit egykor a szüleimtől és a nagyszüleimtől útravalóul kaptam. Visszatekintve, jól tettem, hogy 75 évesen álltam oltár elé – magyarázta a legendás énekes.
 

Első frigyénél erre lelkileg ugyanis még nem állt készen.

– A fiunk úton volt, az Omega pedig egyre több lehetőséghez jutott, de a második házasságkötésemnél is sokat nyomott a latban, hogy a lányunk egy házaspár gyermekeként nőjön föl. A polgári szertartás után elsodortak minket a családos hétköznapok, bár az esküvő emlékezetesre sikerült: 11 éve a balatonvilágosi polgármester adott össze minket a Club Aligában – idézte fel Kóbor János, aki tavaly ugyanott, az aligai templomban vette fel a házasság szentségét.
 

– Ha lehet, még várnék azzal a bizonyos ötödik szentséggel – tette hozzá Kóbor, és tréfálkozva a betegek kenetére utalt, amelyre jelenlegi egészségi állapota alapján szerencsére még valóban nincs szüksége.


További sztársztorikért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: