2018-10-29 06:45:13• hírek • közlemény

Teltházzal és egy remek előadással nyitott a Kreatív Szatmár!

Több mint 100 résztvevővel kezdődött el a Kreatív Szatmár programsorozat, a Szatmári Fiatalokért Kulturális Egyesület szervezésében -tájékoztat közleményében a szervezőcsapat. 

"Az első workshop témái a márkaépítés, marketing- és kommunikációs tehnikák voltak, mindezt az egyik legelismertebb román brand, az Electric Castle példáin keresztül.


Meghívottunk Andi Vanca, a fesztivál kommunikációs igazgatója egy érdekfeszítő előadást tartott: a fesztivál videóösszefoglalói, képüzenetek, videókampányok által mutatta be, miért is különleges és hatékony az EC kommunikációja. Csak egy példa, mennyire szellemesen és a videó népszerűsége miatt hatékonyan sikerült bejelenteniük a 2017-es fellépőiket, belecsempészve helyi motívumokat is:

https://www.youtube.com/watch?v=W8OydyQ-6UE



A prezentáció után a kérdések-válaszok részben Andit valósággal “letámadták” a résztvevők a kérdéseikkel, a feszitválról, kulisszatitkokról és általános témákról faggatták. Akik jelen voltak, több mint százan, hasznos információkkal és élményekkel távoztak, a szervezők pedig egy űrlapon várják a véleményeket illetve ötleteket a szatmáriaktól, milyen típusú rendezvényeket szervezzenek a kreatív iparágakban:

https://goo.gl/forms/9uEbp6TlyJy0eTnV2

 

Hamarosan kezdődik az újabb esemény előkészitése, amelyről a sajtóban és közösségi médiában fogunk részleteket közölni. Köszönjük a Kreatív Kolozsvár csapatának az ötletet és a szakmai tanácsokat, Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalának a támogatást. Ahogyan a rollupon is írja, tényleg mozgásban van a város."


 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: