2016-02-01 10:30:51• hírek • Szatmár.ro

Teltházas volt a Szatmárhegyen tartott farsangi bál

Röviddel a megnyitó után már dugig telt a tánctér a Szatmárhegyi RMDSZ által szervezett farsangi bálon.

A megszokott fergeteges buli várta azokat, akinek sikerült helyet foglalniuk a Szatmárhegyi RMDSZ által szombat éjszaka tartott farsangi bálra. A helyi kultúrházba nem csak a községből, hanem más községekből, sőt, Szatmárnémetiből is érkeztek vendégek.

A menüben most is csak és kizárólag helyi alapanyagokból készült ételek szerepeltek, Kovács István főszakács és kuktái isteni falatokkal kényeztették a sok táncban megfáradt és megéhezett sereget. Az italkínálat is igen bőséges volt, így azon kevesek is hamar táncra perdültek, akik eddig nem tartották magukat a táncparkett ördögeinek.

A jó hangulathoz persze hozzájárult a helyi kántor, Félegyházi Árpád produkciója is: az egyszemélyes zenekar produkcióját és annak sikerét profi előadóművészek is megirigyelhetik!

A bálon tombolahúzást is tartottak: ennek fődíja a testvérközség, Napkor által felajánlott ajándékcsomag volt. Ám sok szatmárhegyi résztvevő is biztosított tombola-ajándékot, quilling-technikával készített képtől origami-tárgyakon, lovaglási lehetőségen és díszcserjéken keresztül egy szekér trágyáig igen színes volt az ajándékok sora.

Szombat éjjel hatalmas buli volt Szatmárhegyen

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: