2010-11-14 17:10:06• hírek • Szatmár.ro

Teltházas bál Túrterebesen

Kétszázan szórakoztak hajnalig a túrterebesi jótékonysági bálon.

Sokadjára rendeztek szombaton jótékonysági bált Túrterebesen az óvoda támogatására: az idei bevételből a lebontott óvodaépület helyére elgondolt játszótér létrehozását, felszerelését oldják majd meg. Bauer Emília köszöntő beszédében egyben összefoglalta, hogy az eddigi bálok során összegyűlt pénz mi mindenre fordították.

Tavaly szőnyegeket, függönyöket, játékokat, felszereléseket vásároltak az új óvoda otthonos módon való berendezésére. Koczán Levente, a község polgármestere kifejtette: a nagyarányú részvétel azt mutatja, hogy Túrterebesen igenis nagy szükség van a hasonló, közösségépítő összejövetelekre, amelyek nem csak szórakozást kínálnak a helybelieknek, de a nemes célhoz való hozzájárulást is lehetővé teszik.

A helyi Ifjúsági Egylet és a Kismanó Csoport (felkészítő: Sárosi Ilona) vidám jelenetekkel adta meg az alaphangot a jó szórakozásra, Doroha Albert és Geng Szabolcs muzsikusok kitűnő hangulatot teremtettek. A tánc hamar elkezdődött, és kevés ideig maradt abba. Batyubál lévén minden asztaltársaság otthonról hozott magával ételt és italt, és a bál során alkalom adódott az újbor kölcsönös megkóstolására, a borosgazdák eszmecseréjére is. A tombolasorsoláson gazdára talált nyereményeket (élelmiszer, ital, ruházati cikkek, stb.) helyi vállalkozók ajánlották fel.


Fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat a jótékonysági bálon


Fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat a jótékonysági bálon
Fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat a jótékonysági bálon


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: