2010-10-16 12:22:30• hírek • Szatmar.ro

Teltházas Lajcsi koncert

Zsúfolásig megtelt a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza péntek délután, hiszen Galambos Lajos, Lagzi Lajcsi és csapata tartotta Szuperbuliját.

Az Utazási Expó keretén belül megrendezett koncertre a 30 lejes belépő ellenére is megtelt a közel 600 férőhelyes terem, a jobb anyagi helyzetben lévők pedig 100 lejért a színpadon, közvetlenül Lajcsi és zenekara mellett foglalhattak helyet, a kocsmahangulatot árasztó borral, pálinkával, üdítővel, pogácsával megrakott asztaloknál.

A kétszer 45 perces műsor mindenki számára ismert dalokat tartogatott. A kezdő dallamok a Keresztapa című filmből csendültek fel. Rengeteg lakodalmas egyveleg, mulatós, illetve kissé szomorkásabb dal is felcsendült az este folyamán.

A kék a szeme, az Eladó a menyasszony és egyéb egyvelegeket a közönség végigénekelte, de kívánságra Lajcsiék az Aranyeső című nótát is eljátszották. Az egyik, 50. házassági évfordulójukat ünneplő párt DVD-vel ajándékozta meg a trombitás, míg egy kislánynak elismeréseként kazettát dobott.

A showman elmondta, hogy a Muzsika Tv adón hamarosan indul a Száll a nóta sztárokkal, amelyben rajta kívül olyan előadók fognak fellépni, mint a Megasztáros Lakatos Krisztián, Csocsesz, illetve Koós János. A műsort minden alkalommal más vezeti, így a képernyőről visszaköszön majd Csonka András, Lajsz András, Komonyi Zsuzsi és mások.

A rövid reklámblokk után kis szünetet tartottak, amikor a közönség akciósan vásárolhatott CD-t, illetve DVD-t, Lajcsi pedig autogramjával látta el ezeket. A rajongók pillanatok alatt elkapkodták a két nagyobb aktatáskában lévő lemezeket, így rövid idő alatt pótolni kellett ezeket.

A népszerű mulatós azonban nem siette el a szünetet, megvárták, míg mindenki megvásárolta a kívánt hang-, illetve képhordozót és megkapta a számukra igen sokat jelentő aláírást.

A műsor második fele szintén remek hangulatban telt. Az eladó a menyasszony egyveleggel köszöntötték a hamarosan házasságra lépő ifjú arát, a továbbiakban pedig szintén rengeteg közismert nótát játszottak el.

Az előadás végéről nem maradhatott el a ráadás sem, amelyet a közönség vastapssal jutalmazott.



Mindenki kapott autogramot
Mindenki kapott autogramot


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: