2014-08-22 12:04:25• hírek • Szatmár.ro, Partiuminapok.ro

Teltház előtt lépett fel Palya Bea és zenekara

Nem mindennapi koncertben lehetett része annak, aki a 13. PMN negyedik napján sem volt rest ellátogatni a rendezvény kínálta programokra.

Az időjárás ugyan beszorította az érdeklődőket és az előadókat a négy fal közé, de ez cseppet sem csorbított a Palya Bea és zenekara által nyújtott produkció színvonalán. Zsúfolásig megtelt a Szakszervezetek Művelődési Házának nagyterme, és a közel kétórás zenei utazást garantáltan nem felejti el senki, aki ott volt.

Palya Bea legújabb lemeze, a Nő dalait hozta el a PMN közönségének, a nézők pedig minden számot vastapssal jutalmaztak. A virtuóz zenei megoldások, a csodálatos ívű dalok, a kristálytiszta hangzás lenyűgöző élményt nyújtott. A hallott zeneszámok egy időben voltak gyerekdalok, himnuszok és valódi bulizenék.

Ebben a csodálatos és színes kavalkádban minden korosztály megtalálhatta a számára legmegfelelőbbet.

A dallamok szárnyán az egy éven aluli kisgyerekektől a nyugdíjasokig mindenki együtt szállt Beával, hiszen valamennyi korosztály képviseltette magát a nézők soraiban. Emlékezetes koncert, nagyszerű előadó, kivételes zenészek, csodálatosa közönség. Mi kell ennél több egy igazán kiváló csütörtök estéhez?

AUGUSZTUS 22., PÉNTEK

Szakszervezetek Művelődési Háza - Kisterem
18.00 óra - Marina Vlady: A megszakított repülés, avagy szerelmem Wiszockij. Bálint Márta színművésznő önálló estje.

Új Központ - Október 25. tér
20. 00 óra - Zorán és zenekara (HU) koncert.

Kossuth-kert - City Rádió színpad (Nagyszínpad)
22.30 óra - Quimby (HU) koncert.

Nyerj a Szatmár.ro-val: Oszd meg a Szatmár.ro hírportál Partiumi Magyar Napokról szóló híreit a Facebook-on és megnyerheted a rendezvénnyel kapcsolatos ajándéktárgyak valamelyikét. A nyereményekről egy kicsit később tájékoztatunk, de addig is érdemes megosztani a cikkeinket, mert minden megosztás nyereményt érhet!

Kiemelt támogatók:

Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala, Nemzeti Együttműködési Alap, Bethlen Gábor Alap, Communitas Alapítvány

Aranyfokozatú támogatók:

Tarr Beton, Kreativ, Autonet-A24, Barta Ati, No Pardon Pub, Mindig Friss

Ezüstfokozatú támogatók:

Rosendahl, Farmacenter, CBA, Arnisol, Nord Star, Hotel Astoria, Pizzerie & Motel Al Capone, Ratioterm, Aquastar, Salvator, Edmeea Trans, Mark Manufaktur, Panatek, Hanna Konyhatechnika, Promocraft, Gerbog.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: