2013-05-25 16:44:40• hírek • Póti Orsolya

Telt ház előtt játszottak a Bertici Fivérek és sztárvendégeik

A Dana Hotel rendezvénysátra adott otthont május 24-én annak a mulatós bulinak, amelyet a Bertici Fivérek még a februári lemezbemutató koncertjükön megígértek rajongóiknak és a mulatószene kedvelőinek.

Ritka az a rendezvény, amely ne indulna csúszással, ám most kivételt képezett ez alól a péntek esti mulatós buli, amelyet pontban 19 órakor nyitott meg Bartos Erzsébet műsorvezető, a City Rádió munkatársa. A koncertek a szatmárnémeti Royal Team Együttessel kezdődtek: ők csábították elsőként a szép számban összegyűlteket a táncparkettre.

A Müller Ingridből, Kófity Henrikből és Kerner Tiborból álló együttes után az egyik sztárvendég, a dalszövegíró Sihell Ferry lépett színpadra, aki régi és legújabb dalaival szórakoztatta a közönséget. Ferry majd színpadra hívta szép és jó hangú unokahúgát, Hennát, akinek dalait már jól ismerték a bulizók, hiszen az énekesnő a Muzsika TV állandó meghívottja és bemutatkozott a Bertici Fivérek lemezbemutató koncertjén is.

Henna legújabb albumáról is előadott egy dalt, azt követően pedig a buli főszervezőin, a Bertici Fivéreken volt a sor. A testvéreknek sikerült ezúttal is jó hangulatot teremteniük: dalaikra szinte mindenki táncra perdült, és a közönség örömmel fogadta a legújabb, a Magyar a szívem című számot is.

Az est másik sztárvendége Bunyós Pityu sem okozott csalódást, hiszen rengeteg nótával és néhány viccel érkezett, majd a Bertici Fivéreket is színpadra szólította egy közös dal erejéig. A mulatós előadóművész koncertje után újra felléptek az est meghívottjai, így Sihell Ferry és Henna, végül pedig a Bertici Fivérek szórakoztatták a közönséget.

A koncertek után, azonban még hajnalig tartott a buli a Royal Team Együttessel.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: