2016-10-07 10:47:34• hírek • (x)

Teljesen új árukészlet vár a Secondtex szatmári üzleteiben

Október 10-től vadonatúj, őszi-téli árukészlet vár a Secondtex boltjaiban.

Akármennyire is hiányoznak már a napsütéses, hosszú nappalok, nincs mit tenni, közeleg a tél. A hidegre pedig a megfelelő ruhaneművel kell készülnünk, ami természetesen divatos, de nem kerül egy vagyonba. Ilyenkor - jogosan - mindenkinek a Secondtex jut eszébe!

A használt ruhákat forgalmazó üzletláncot valóban érdemes felkeresni, ha divatos cuccokra vágysz elérhető áron! A Secondtex boltjaiba október 10-től már vadonatúj árúkészlet, az őszi-téli kollekció várja a vásárlókat. Nem kell tehát boltok sorát felkeresned, ha nem akarsz fázni az következő hónapokban! Irány a Secondtex, ahol elsősorban Angliából érkező áruk várnak: a cipők, táskák, lakástextíliák mellett már csizmákat, téli kabátokat, sálakat, sapkákat is találsz a választékban.

A Secondtex Szatmár megyében több üzlettel is rendelkezik. Szatmárnémetiben a Károlyi út 25/c cím alatt, a régi főtéren (Libertatii tér) 16 szám alatt, illetve a 15-ös lakótelepen a Ravensburg utcában. A Károlyi úti bolt kedden és szombaton 9 és 13 óra között, hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken 9 és 17 óra között várja a vásárlókat. A Szatmárnémeti régi központjában található üzlet hétfőtől péntekig 9 és 19 óra között, szombaton pedig 9-től 13 óráig tart nyitva. A Ravensburg utcai bolt hétköznaponként 9 és 17 óra között, szombaton pedig rövidített nyitvatartással, 13 óráig üzemel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: