2020-06-07 07:48:39• hírek • Blikk.hu

Teljesen összeomlott lelkileg Péter Szabó Szilvia: így sikerült visszatalálnia régi önmagához

Szilviának valódi kikapcsolódást jelent a festés.
Szilviának valódi kikapcsolódást jelent a festés.

Sorra ejti ámulatba a rajongóit Péter Szabó Szilvia (37). Az énekesnő az utóbbi időben több általa készített alkotást is megosztott a közösségi oldalán, kiderült ugyanis, hogy új szenvedélyre lelt, mégpedig a festészetre.

– Anyukám rajz–matematika tanár, így a testvéremmel együtt már egészen kicsi korunktól kezdve az életünk része volt a rajzolás. Mindig volt rajzfüzetünk, de ahogy idősebb lettem, és elindult az énekesnői karrierem, valahogy elmaradt ez a fajta alkotás. Egy időszak kivételével, amikor ugyanis Londonban éltem, több ruhatervet rajzoltam, külön egy online tanfolyamon sajátítottam el azt a speciális technikát, ahogyan a divattervek készülnek – árulta el Péter Szabó Szilvia, aki amikor idén márciusban kiderült, hogy félbe kell szakítania a Nosztalgia Unplugged turnéját, annyira próbálta mindennel elterelni a gondolatait, hogy egy idő után lelkileg már nem bírta, és kicsit megzuhant.

Ehhez a festményhez több eszközt is használt az énekesnő.

– Másfél hónap után kerültem a mélypontra, addig valósággal egy taposómalomban éltem. A kedvesem utólag elárulta, hogy féltett és érezte, hogy egyszer csak jön egy pillanat, amikor lelkileg összeomlok. És ez meg is történt. El kellett terelnem a gondolataimat, ekkor jutott eszembe a rajzolás, a festés – emlékezett vissza az énekesnő, aki azonnal elrohant egy kellékboltba, hogy beszerezzen mindent, és alkotni kezdett.

– A táncoló kislány képét mindennel festettem, az ecset mellett használtam fültisztító pálcikát, gombostűt, azt éreztem, meg kell festenem azt a képet. Aztán sorra jött a többi, és egyre jobban éreztem magam – vallotta be Szilvia, aki eleinte csak a családjának s a legjobb barátainak merte megmutatni képeit, de annyi pozitív visszajelzést kapott, hogy már a nyilvánossággal is megosztotta a műveit. És milyen jól tette! Kiderült, már érdeklődők is vannak, így ha úgy alakul, Péter Szabó Szilvia arra is nyitott, hogy eladja a festményeit.

Péter Szabó Szilvia festményeire már érdeklődők is vannak, megvennék a képeket.​


Interneten is tanul

Az utóbbi hetekben számos művet festett, Péter Szabó Szilvia mégs++em elégszik meg a tudásával. Elárulta, folyamatosan képezni akarja magát, és amikor csak van egy kis szabadideje, különböző festési technikákról tanul az interneten. Szeretne ugyanis ebben is egyre jobb és jobb lenni.

 

További bulvárhírekért olvassa a Blikk.hu cikkeit!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: