2018-10-25 05:39:41• hírek • Blikk.hu

Teljesen megváltoztatta az életét 26 évvel idősebb szerelme

Műtőasztalra fekszik Koholák Alexandra, mert nem elégedett a külsejével.

Nagyon sokat változott az Éjjel-Nappal Budapestből ismertté vált Koholák Alexandra, aki úgy döntött, a teljes megújuláshoz szüksége lesz külseje megváltoztatására is. Alexandra nemrégiben ment hozzá 26 évvel idősebb kedveséhez, és úgy látszik, most újabb mérföldkőhöz érkezik az élete.

 

Koholák Alexa 18 éves korában megnagyobbíttatta a melleit, ám most úgy döntött, ideje megszabadulni az implantátumoktól.

 

„Ma már egészen másképp gondolkodom a világról és magamról is. Fiatalon mindent elkövettem azért, hogy megfeleljek az elvárásoknak. Hánytattam magam, hogy vékony legyek, és a mellemet is megnagyobbíttattam. A külvilágnak éltem, a saját szépségemet mások szemében igyekeztem felfedezni ahelyett, hogy azt belülről vizsgáltam volna” – nyilatkozta Alexandra a Borsnak.

 

A modell, énekesnő, műsorvezetőnő nem titkolja, hogy a változást a férje hozta meg az életébe. Bátran állítja, nem számít a korkülönbség kettejük között, mert szerelmük hatalmas, Balázsnál kedvesebb, figyelmesebb és bölcsebb embert pedig még sosem ismert korábban. Alexandra arra is rájött, hogy az igazi életcélja az, hogy másoknak segítsen: ma már közösen vezetnek egy spirituális központot.

 

Hasonló sztársztorikért kattints a Blikk.hu oldalára!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: