2014-05-05 13:51:31• hírek • Kocsis Zoltán

Kiégett két személygépkocsi a Batizi úton

Kiégett két személygépkocsi hétfő hajnalban Szatmárnémetiben, a Batizi úton. A tűzoltók fél óráig oltották a tüzet, személyi sérülés szerencsére nem történt, az anyagi kár viszont jelentős.

A 112-es egységes segélyhívó telefonszámon május 5-én, hajnali 01.40-kor értesítették a hatóságokat, mondván, ég egy személygépkocsi a Batizi úton.

Szuiogan Gheorghe zászlós parancsnoksága alatt két tűzoltóautó sietett a helyszínre és azonnal hozzálátott az oltáshoz. Kiderült, hogy egy Ford Focus típusú személygépkocsi lobbant lángra, majd arról átterjedt a tűz egy Fiat Palióra is. Amikor a tűzoltók elkezdték az oltást, fennállt a veszélye, hogy a lángok további parkoló járművekre is átterjednek. Ezt azonban szerencsére sikerült megakadályozni, a tüzet pedig fél órás munka után sikerült eloltani.

A rendőrség és a tűzoltóság egybehangzó tájékoztatása szerint a Ford Focus elektronikus rendszerében fellépő rövidzárlat okozhatta a tüzet. Személyi sérülés szerencsére nem történt, ám mindkét jármű alaposan, 50%-osan megrongálódott. Mindkét autó motorja és elektronikus rendszere kiégett és károsodott mindkét karosszéria is. Emellett a Ford egyik, a Fiatnak pedig két abroncsa is tönkrement.

A keletkezett kár - a tűzoltóság szakembereinek becslése szerint - eléri 17.000 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: